Roadshow: Kokkola

Aika: 29.11.2022 klo 11:00
Paikka: Opetusravintola Kokkolinna, Isokatu 1

Roadshow: Kokkola
Insinööriliitto saapuu Kokkolaan ja kutsuu kaikki alueen jäsenet mukaan kolmeen erilaiseen tilaisuuteen.  

Liitto on mukana Centria-ammattikorkeakoulun IT-rekrytointitapahtumassa 28.11. tarjoamassa CV-neuvontaa ja uravinkkejä. Saman päivän illalla klo 17 alkaen on vuorossa rento afterwork-tilaisuus Kokkolan keilahallissa keilaamisen merkeissä. Hallilla on valokuvausta tarjolla erillisessä kabinetissa kello 17-18 välisenä aikana ja heti sen jälkeen alkaa keilaaminen. Afterworkin aikana on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Afterworkiin voi ottaa liittoon kuulumattoman avecin mukaan.  

Seuraavana päivänä on tarjolla lounas kaikille jäsenille aveceineen. Lounas on opetusravintola Kokkolinnassa klo 11-12 välisenä aikana.  

Yhteenveto Kokkolan aktiviteeteista:

Ammattikorkeakoulu:
28.11. klo 10–14, Centria-ammattikorkeakoulu, IT-rekrytointitapahtuman yhteydessä, Talonpojankatu 2 . Ei tarvitse ilmoittautua!

Afterwork:
28.11. alkaen klo 17, Kokkolan keilahalli, Kaarlenkatu 55  

Lounas:
29.11. klo 11-12, opetusravintola Kokkolinna, Isokatu 1

Huom! Mikäli lounastilaisuus on täynnä, voit ilmoittautua jonoon odottamaan vapautuvaa paikkaa. Toimi silloin seuraavasti: Lähetä sähköposti osoitteeseen tapahtumat@ilry.fi ja laita otsikoksi lounastilaisuuden paikkakunta. Kerro sähköpostissa nimesi, sähköpostisi sekä otatko mukaan avecin. Ilmoitamme viimeistään vuorokautta aikaisemmin, mikäli sinulle on vapautunut paikka.

Järjestäjä: Insinööriliitto IL ry

Ilmoittautuminen : Roadshow: Kokkola - Insinööriliitto (ilry.fi)